Jul 13, 2009

Dah lama x up date

Rasanya dah lama benar aku tak update blog ni.... Bukan apa la ni kalut dengan blog crossort xc.... Layan kawan-kawan... tapi tengok la kalau rajin . Kebanyakan aku punya perkembangan MTB aku letak dengan kengkawan dlm blog CrossORT. Blog ni lebih kepada personal punya aktiviti

Sebenarnya last time aku ni musician walaupun ada kerja tetap... Tapi pasal tebakar dengan sikap seorang kawan yang sama main muzik,(kawan yang tikam kawan dari belakang) minat aku terus mati...... Rasanya dalam 10 orang pemuzik hanya 3 orang yang boleh percaya... Itu pun kalau kita tengok dia rajin sembahyang. Kalau setakat baik budi bahasa x jadi... mungkin ada hikmahnya kejadian tu pada diri aku....

So aku punya kata -kata la ni... "MUSIC SUCK.. I'M GOING BIKING"

No comments:

Mountain bike video

Loading...